Highlight filmek

Ezen az oldalon tekinthetitek meg azokat az esküvői filmekből készült rövid összefoglalókat, amelyeknél az ifjú pár hozzájárult a közzétételhez.
Tovább
Linda és Jani

Hatalmas lendülettel vágtunk neki a Nagy napnak. A rómahegyi helyszínen érkezésünk után azonnal nekiláttunk a technikai előkészületeknek, majd a menyasszony és a vőlegény készülődésének néhány mozzanatába is bepillantást nyertünk. Itt már simán látszott, hogy tényleg nem egy hétköznapi este vár ránk.

Mónika & Zsolt

Az alsómocsoládi tópart adott helyet Mónika és Zsolt polgári ceremóniájának. Az anyakönyvvezető megható szavait tetőzte, hogy a menyasszony is mikrofont ragadott, és az ifjú pár szívének kedves dallamokkal lepte meg szíve választottját. A tóparti szellő is kedvezett a kreatív képeknek.
Az esti mulatságon a Rouge Zenekar pillanatok alatt szuper hangulatot teremtett, telt házas volt a tánctér egészen hajnalig 🙂

Juci & Lali

Hűvös nap virradt ránk 2020. október 17-én, amikor útnak indultunk Somogyvámos, majd később Mezőcsokonya felé. A búcsúztatókat követően a helyi templomban Isten, azután az anyagkönyvvezető előtt is fogadalmat tettek a fiatalok. A násznép ezután ismét autóba pattant, hogy még sötétedés előtt a lagzi helyszínére érjen. A Tenisz Clubban a megszokott remek hangulatú, baráti fogadtatásban volt részünk. Nemcsak a személyzet, hanem az est hangulatfelelősének – Bodó Peti és édesapja Tibi – részéről is. Imádunk Titeket! 😀

Eszter & Gábor

A StúdióB Hungary csapatának jubileumi 100. esküvői videofelvétel-készítése.

Eszter és Gábor egy csodaszép környezetben, Balatonfenyvesen esküdtek örök hűséget egymásnak. Miután minden vendég megérkezett, egy rövid sétát követően a parton berendezett helyszínen a fiatalok hivatalosan is kimondhatták a boldogító igeneket! A vidám hangulatú polgári ceremóniát fotók sora követte, majd az addigra már megéhezett násznép a finomabbnál finomabb falatokból válogathatott. Vacsora után egy meglepetés következett: az ifjú pár fiatalkori képeiből a családtagjaik készítettek egy vidám összeállítást.

Barbi & Norbi

Barbi és Norbi nagy napjára már lelkesen készültünk, hiszen a vőfély-fotós-videós “trió” hírhedten vidám csapatként már sokszor dolgozott együtt. Az előkészületek megörökítését Mekényesen kezdtük, majd a remek hangulatú fotózás-vágóképezés után a mágocsi templomhoz siettünk, ahol Isten előtt fogadtak örök hűséget egymásnak a fiatalok. Ezt követte a polgári ceremónia, majd a vidám hangulatú lakodalom Tevelen, a Gányi Rendezvényházban.

Ez volt a StúdióB Hungary csapatának 99. esküvői filmkészítése, amely méltón megkaphatta volna akár a jubileumi címet is, hiszen minden szempontból felejthetetlen és érzelmes nap volt. Éljen az ifjú pár!! 🙂

Zsike & Tomi

Zsike és Tomi fogadalmára talán a nyár egyik legmelegebb napján került sor. A násznép a dombóvári Tinódi Ház előtti téren gyülekezett, majd nem sokkal később már a polgári szertartáson kísérte figyelemmel, ahogy az ifjú pár kimondja a boldogító igeneket. Ezt követően autós menet kísérte a fiatalokat a gunarasi Camping Étteremig, ahol az esküvői vacsora jó hangulattal vette kezdetét.

Szandi & Peti

Következő utunk Sásdra vezetett, ahová mindig nagy izgalommal térünk vissza. A zenével kísért kikérő és búcsúztató után a helyi ÁMK emelete adott otthont a polgári szertartásnak, majd a helyi templomban Isten előtt is örök hűséget fogadtak a fiatalok. Szandi és Peti lagziján a Coctail Zenekar húzta a remek talpalávalót.

Krisztina & Gergő

Gergővel a lengyeltóti katolikus templom előtt találkoztunk. A bevonulást követően már nem kellett sokat várni: Krisztina is megérkezett. Az ifjú pár az oltár előtt láthatta meg egymást először “talpig díszben”. Az isteni áldás, és a fogadalmak után gyalogos menetben a helyi művelődési ház udvarára érkeztünk a polgári szertartásra, amely után ceremóniamesterünk (Róth-Balázsi Hunor) hergelte fel a házasság előtt álló hajadonokat és a násznépet. Az éjszaka folyamán a Forever Live Band húzta a talpalávalót.

Livi & Robi

Livihez és Robihoz már ismerősökként érkeztünk, hiszen néhány évvel ezelőtt Robi testvérének nagy napját is mi filmesítettük meg. A készülődések után Szakályban a vőlegény búcsúztatóját, majd Dúzson a menyasszony kikérőjét filmezhettük, melyeket – többek között – a vőfély (Tóth Szabi) szavai tettek felejthetetlenné. A teljes násznép ezután a szakályi templomban kísérhette figyelemmel, ahogy az ifjú pár isten színe előtt fogadalmat tesz, majd a misével összekötött szertartást követően a gunarasi Camping Étterem adott helyet a polgári ceremóniának. A meglepetésekkel tarkított lakodalom során a Bácskai Sláger Band zenészei is kitettek magukért, az est folyamán pedig a Szivárvány Színei Photography örökítette meg a pillanatképeket.

Linda és Jani
1 of 9
Mónika & Zsolt
2 of 9
Juci & Lali
3 of 9
Eszter & Gábor
4 of 9
Barbi & Norbi
5 of 9
Zsike & Tomi
6 of 9
Szandi & Peti
7 of 9
Krisztina & Gergő
8 of 9
Livi & Robi
9 of 9

További highlight videókért kattints ide!

Csomagok, foglalás

Fontos információk:

  • A fent megjelölt árakon felül útiköltség kerül felszámításra (kivéve: DELUXE csomag)
  • Az IDŐPONTFOGLALÁS, annak weboldalon keresztül történő leadását követően egy részletes egyeztetés és szerződéskötés után válik véglegessé.