Eszter & Gábor

2020.09.12.

JUBILEUMI 100. ESKÜVŐ

Tovább

A nagy nap

Napsütés, Balaton, családias hangulat, és nagy pillanatok!

Legegyszerűbben így jellemezhetnénk a StúdióB Hungary csapatának jubileumi 100. esküvői videofelvétel-készítését.

Eszter és Gábor egy csodaszép környezetben, Balatonfenyvesen esküdtek örök hűséget egymásnak. Miután minden vendég megérkezett, egy rövid sétát követően a parton berendezett helyszínen a fiatalok hivatalosan is kimondhatták a boldogító igeneket

A vidám hangulatú polgári ceremóniát fotók sora követte, majd az addigra már megéhezett násznép a finomabbnál finomabb falatokból válogathatott.

Vacsora után

Vacsora után

Vacsora után egy meglepetés következett: az ifjú pár fiatalkori képeiből a családtagjaik készítettek egy vidám összeállítást.

 

Highlight videó

A StúdióB Hungary csapatának jubileumi 100. esküvői videofelvétel-készítése.

Eszter és Gábor egy csodaszép környezetben, Balatonfenyvesen esküdtek örök hűséget egymásnak. Miután minden vendég megérkezett, egy rövid sétát követően a parton berendezett helyszínen a fiatalok hivatalosan is kimondhatták a boldogító igeneket! A vidám hangulatú polgári ceremóniát fotók sora követte, majd az addigra már megéhezett násznép a finomabbnál finomabb falatokból válogathatott. Vacsora után egy meglepetés következett: az ifjú pár fiatalkori képeiből a családtagjaik készítettek egy vidám összeállítást.

Eszter & Gábor
1 of 1

Fotók az eseményről